Laserový merač vzdialeností Bosch GLM 50-27 C Professional-0601072T00

Kód: 0601072T00
Akcia
Značka: BOSCH
€250,80 –28 %
Laserový merač vzdialeností Bosch GLM 50-27 C Professional-0601072T00
€250,80 –28 % €179,90 €149,92 bez DPH
Skladom (4 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Rýchly, spoľahlivý a mimoriadne robustný: laserový merač pre náročné pracovné prostredie

  • Ideálny pre náročné stavebné práce vďaka odolnosti proti pádu z výšky 1,5 metra, krytie IP65 a gumenému krytu tlmiace nárazy
  • Pripojenie Bluetooth® a aplikácie Bosch MeasureOn umožňujú ľahkú dokumentáciu a prenos dát pre bezproblémovú prácu
  • Intuitívne užívateľské rozhranie s mnohými podpornými funkciami (farebný displej, funkcie nápovedy) uľahčuje manipuláciu

Laserový merač GLM 50-27 C Professional ponúka vysoko odolný dizajn, ktorý odoláva drsným podmienkam a umožňuje rýchlu dokumentáciu a jednoduché použitie. Jeho dizajn s certifikáciou ochrany IP65, ktorý je ideálny pre náročné pracoviska, je vybavený krytom pohlcujúcim nárazy a odoláva pádom z výšky 1,5 metra aj na tvrdý betón. Vďaka rýchlemu prenosu dát cez pripojenie Bluetooth® a aplikáciu MeasureOn od spoločnosti Bosch nebola dokumentácia výsledkov merania nikdy jednoduchšia. Intuitívne ovládanie zaisťuje inteligentné užívateľské rozhranie s mnohými užitočnými funkciami, ako je špičkový farebný displej a praktická funkcia nápovedy.

Ideálny pre dokumentáciu, výpočet potrieb materiálu, priestorov a stien a umiestnenie montážnych prvkov, je bezkonkurenčnou voľbou pre architektov, elektrikárov a mnoho ďalších profesií.

Dodáva sa so zvýšenou výdržou akumulátora (v porovnaní s predchodcom GLM 50 C Professional) a so zvukovou a vibračnou spätnou väzbou na overenie úspešnosti merania.

Funkcie

IconIconIconIconIconIconIconIconIconIconIconIconIcon
obsah balenia:
  • Ochranné puzdro
  • Pútko na prenášanie
  • 2× batéria 1,5 V LR6 (AA)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: